Sommer eller ej

Det er åbenbart svært at få blogget på dansk, når der sker så meget mere “på verdensplan”, men en gang imellem tænker jeg da på at jeg kunne sige noget mere herinde. Som et forsøg prøver jeg også at få lavet noget mere, frem for at bruge tid på at skrive hvad jeg godt kunne tænke mig at lave! Garnproduktionen er lidt på hold fordi jeg i stedet fokuserer på maling (mere om det senere), og så venter jeg ellers på sommer, så jeg kan komme i gang med at lave noget papir.

Det nye tørrestativ er klart, men vejret er både for vådt og blæsende, og jeg har simpelthen ikke plads nok i værkstedet til at tørre det indendørs, høloftet er for støvet. Jeg ville gerne i gang med lidt større ark, der skulle have været friske planter og blomster i, men lige nu er haven temmelig farveløs hvad det sidste angår, så det bliver spændende at se hvad naturen har at byde på, hvis ellers det bliver til noget i år. Og ellers finder jeg jo nok på noget andet at putte i…

Så i mellemtiden har jeg købt et par ark håndlavet papir som skulle være præpareret til at man kan printe på det. Det kunne være spændende at arbejde med og en lidt anderledes måde at fremvise sine fotos på, hvis man kunne få det til at fungere på hjemmelavet papir!

fotopapir

Og når jeg venter på maling der tørrer, går jeg f.eks. i gang med makulatoren og samler strimler af forskellig slags til når solen lige pludselig skinner længe nok til at varme os op – har nemlig planer om at flytte papirproceduren nedenunder på gårdspladsen, så jeg ikke skal bikse med vand og våde ark op og ned af hønsestigen.

makulering

På et tidspunkt vender jeg frygteligt tilbage med væverier og andet sjovt. Der er også lige en server der skal opdateres så jeg kan få programmeringen af bloggen til at fungere 100%, men det er desværre ikke noget jeg selv evner at tage fat i på nuværende tidspunkt, og systemadmin har meget travlt.

Skriv gerne en kommentar til indlægget