Salg eller ej?

Der har været en smule forvirring omkring min forside med hhv. Galleri og Butik. “Hvorfor er der ikke priser på?” Ja, det er jo så fordi tingene i galleriet ikke var tænkt til salg, det er bare lidt forskelligt jeg synes er sjovt at vise frem. Og ups, det gule tørklæde i butikken havde sørme heller ingen pris med mindre man trykkede på køb-knappen!

På den anden side har jeg faktisk en del garn og uld liggende som jeg har farvet eller spundet og ikke rigtig finder projekter til lige med det samme, så måske jeg alligevel flytter et par af tingene over i den anden afdeling! Plads kan man jo altid bruge lidt af.

Vi begynder med lidt strømpegarn, en ældre snefarvet sag plus det nyfarvede restlager på hele 4 bundter.  😉 Klik og kig!

snowdye10  

Der er altid lidt farveblanding til overs, det plejer jeg at hælde over en tilfældig håndfuld uld, som jeg så kan more mig med at spinde med helt uforudsigeligt resultat.

autumn_roving01 dye_job02 dye_job01

Save

Skriv gerne en kommentar til indlægget